آموزش بهینه سازی تورهای گردشگری استانبول و آنتالیا

آموزش بهینه سازی تورهای گردشگری استانبول و آنتالیا

آموزش بهینه سازی تورهای گردشگری استانبول و آنتالیا

آموزش بهینه سازی تورهای گردشگری استانبول و آنتالیا

آموزش بهینه سازی تورهای گردشگری استانبول و آنتالیا

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

قهوه محبوب ترین نوشیدنی در جهان است که کتاب هایی در مورد آن نوشته شده است. در فرهنگ های مختلف، این نوشیدنی دارای اثرات، آیین ها و سنت های متفاوتی برای نوشیدن است. تور آنتالیا ترکیه یکی از این کشورهاست که با دانه‌های قهوه به شکلی متفاوت پیش می‌رود و در قابلمه‌ها و فنجان‌های مخصوص می‌نوشد.

قهوه شنی سنتی ترکیه

چرا قهوه ترک اینقدر خاص است؟

قهوه ترک غنی و بسیار کافئین دار، قوی تر از بسیاری از قهوه های دیگر است، زیرا فیلتر نشده است و حاوی غلظت بالاتری از کافئین است. از آنجایی که فیلتر نشده است، دوغاب قهوه هرگز به طور کامل حل نمی‌شود، اما زمانی که به‌صورت ساده مصرف می‌شود، فواید زیادی برای سلامتی دارد. قهوه ترک از دانه های عربیکا گرفته شده است و پس از یک فرآیند آسیاب کردن خوب، قهوه ترک به دلیل طعم قوی و روش منحصر به فرد تهیه و سرو در بسیاری از کشورها مشهور شد.

چگونه قهوه ترک را در خانه درست می کنید؟

چیزهایی که در تور ارزان آنتالیا نیاز خواهید داشت؛

یک قابلمه فلزی به شکل خاص و به نام cezve (مسی توصیه می شود اما لازم نیست)

مقداری قهوه آسیاب شده بو داده

در صورت تمایل مقداری شکر

قهوه ترک 

مهمترین چیز استفاده از قهوه متوسط ​​بو داده و آسیاب شده است. می‌توانید آن را از مغازه‌های اطراف بازار ادویه ، مغازه‌های خیابان‌ها، بیشتر سوپرمارکت‌های ترکیه خریداری کنید. با این حال، شماره یک Kuru Kahveci Mehme t Efendi در بازار ادویه (همچنین به عنوان بازار مصر یا Misir Carsisi در ترکی شناخته می شود) است.

قهوه باید بسیار ریز باشد، بنابراین طعم کاملی به آب می دهد. اگر ترجیح می دهید دانه های قهوه خود را خودتان آسیاب کنید، باید پودر شود.

برای هر فنجان قهوه باید قابلمه را با یک فنجان آب سرد پر کنید (فنجان های قهوه ترک با طراحی خاص به دلیل اندازه کوچک برای آن توصیه می شود، اما اگر آن را ندارید استفاده از فنجان اسپرسو مشکلی ندارد) . آبی که استفاده می کنید لازم نیست خیلی سرد یا در حال جوش باشد، ملایم مشکلی ندارد زیرا برای بدست آوردن طعم قهوه و شکر به زمان نیاز دارد.

می توانید برای هر فنجان قبل از قرار دادن روی آتش، یک قاشق چایخوری شکر یا یک حبه شکر اضافه کنید. باید دو قاشق چایخوری اضافه کنید

به ازای هر فنجان یک عدد قهوه و اجازه دهید شکر با قهوه به ته برود، سپس می توانید قابلمه را با حرارت متوسط ​​روی اجاق قرار دهید. یک دقیقه صبر کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا کارامل شود.

در عرض سه تا چهار دقیقه، قهوه شروع به جوشیدن می کند. به حلقه فوم که در بالا تشکیل می شود توجه کنید. قابلمه را قبل از سرریز شدن از روی حرارت بردارید تا با قاشق این کف را داخل فنجان کوچکتان بریزید. این فوم اولین تاثیر را روی فردی که می‌نوشد می‌گذارد، زیرا کف بیشتر نشانه کیفیت بهتر قهوه ترک است.

وقتی کف قهوه برای بار دوم بالا آمد، قابلمه را بردارید و قهوه را با مهربانی و به آرامی در یک طرف کف در فنجان بریزید. به طور سنتی با یک لیوان آب سرو می شود. با این حال، اگر شکر اضافی را ترجیح می دهید، می توانید با یک تکه شکلات یا شیرینی ترکی ساده سرو کنید.

قهوه ترک در تور لحظه آخری آنتالیا

سرویس قهوه ترک

لطفاً به یاد داشته باشید، دوغاب قهوه خوراکی نیست، فنجان را می نشیند و برای فال می ماند. در مقالات بعدی به فال گرفتن بعد از نوشیدن قهوه می پردازیم، اما مهمانانی که به ترکیه سفر می کنند و علاقه مند به فال گرفتن هستند، می توانند از راهنمای تور خود بپرسند .

فالگیر - فال قهوه

ما،  تورهای استانبول با راهنما ، مشتاقانه منتظر ارائه یک  فنجان قهوه ترک در دفتر خود  در  شهر قدیمی هستیم . ممکن است اطلاعاتی در مورد  تورها و خدمات خود به شما بدهیم  یا در هر موضوع دیگری که بتوانیم به شما کمک کنیم کمک کنیم.